Say Hello to Mr. Right Guy from Tinder

3.8.2016
Iris Ojalammi

Otsikko kertookin jo oikeastaan kaiken oleellisen! Miksi juuri tänään päätin kirjoitella aiheesta, on ehkä se että meille tuli Andreaksen kanssa vuosi seurustelua täyteen eilen. Muistan kun selailin Tinderiä vuosi ja muutama kuukausi takaperin ja Andreaksen kuva tuli vastaan ja ilmoitin Camillalle että nyt löytyi ”future husband” ja päätin ottaa vielä Andreaksen profiilista screenshotin, jos matchia ei syntyisikään vaan joutuisin koluamaan joka ikisen ihmisen Facebook-profiilin läpi, löytääkseni Andreaksen, 32 v.

Andreas TinderKuten ehkä kuvasta voi päätellä, ei Andreas ollut viihtynyt Tinderissä moneen päivään ja mietin että varmaankin hän on nyt löytänyt sen unelmien prinsessan ja omat hääsuunnitelmani menisivät uusiksi. No, useampi viikko kului ja yhtäkkiä puhelimeni hälyttää ”You have a new match” ja voi sitä riemun määrää kun juoksin taas kerran Camillalle näyttämään että nyt se matchi sen unelmamiehen kanssa sitten tuli. Avausrepliikeistä ei ole enää mitään muistikuvaa, kumpi aloitti keskustelun ja oliko repliikki suoraa Tinderin parhaista, mutta joka tapauksessa sovittiin että mennään yhdessä lenkille jahka aikataulut sallivat. Itse viivyttelin lenkille lähtöä, sillä oikomishoitoni oli kesken vielä vuosi sitten ja jostain syystä uskoin ettei Andreas olisi pitänyt minusta niiden kanssa, hehh! Tässä muuten ensimmäinen kuva, jonka julkaisen rautojen kanssa! Samainen kuva,  ei tosin hammashymyllä oli minulla myös Tinderissä ja sen ansiota oli kuulemma on että sain sydämen. Jos tämä kuva oli paras niin oi kauheaa, kuinkahan kamalia ne muut kuvat siellä oikein olivat vai oliko mulla vain kriittinen arvostelija!!

Iris raudoilla

Oli miten oli, hyvät kuvat tai ei, jossain kohtaa kesää sitten lähdettiin yhdessä lenkkeilemään ja voitin Andeaksen sprinteissä joita tehtiin lenkillä (mainittakoon puolustukseksi että hän oli käynyt jo samana päivänä leijasurffailemassa ja sain metrin etumatkaa) ja ehkä sen takia Andreas halusi sitten lähteä toisillekkin treffeille, että pääsisi voittamaan minut!

Iris ja Andreas

Rakkaudentäyteistä viikkoa kaikille! XX

2 Comments. Leave new

Aww ❤️ Hyvää vuosipäivää

Vastaa
Iris Ojalammi
13.8.2016 15:33

Kiitos! XX

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *