Summertime sadness

20.8.2016
Iris Ojalammi

Vaikka en millään haluaisi uskoa: kesä alkaa olla ohitse. Spotifyn soittolistalla soi Lana Del Reyn Summertime Sadness ja balleriinat vaihtuvat pian tennareihin. Vielä on melkein pari viikkoa elokuuta jäljellä ja sitten ollaankin syyskuun puolella. Itse en ole ikinä ollut syksyn ystävä, liian kylmää ja vetistä omaan makuuni. Poikkeus tähänkin löytyy, sillä viime syksynä en muista valittaneeni kovinkaan montaa kertaa sillä syksy oli poikkeuksellisen lämmin eikä montaakaan vesisadepäivää muistu mieleeni. Katsotaan kuinka tänä syksynä käy. Talvisin harvoin viitsin mekkoja päälleni laittaa, joten nyt vielä viimeisinä kesäviikkoina aion ottaa ilon irti ja kulkea mekoilla ja ehkä jos oikein innostun, ostan talveksi paksut sukkahousut, laitan aurinkolasit päähän ja yritän kuvittelen että on lämmin kesäpäivä.

Iris Ojalammi Iris Ojalammi

Aurinkoista viikonloppua ja muistakaa nauttia loppukesän lämmöstä niin kauan kuin sitä riittää!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *