Miss Tampere-kilpailu

10.9.2016
Iris Ojalammi

Tänään on taas se jännä päivä kun joku kymmenestä ihanasta tytöstä kruunataan Miss Tampereeksi! Pääsin tapaamaan tytöt jo viime viikonloppuna, kun kävin tekemässä heille meikit Ideaparkin näytökseen ja kaikki olivat upeita ja mahtavia persoonia. Minulla ja muilla tuomareilla tulee olemaan illalla kyllä vaikea tehtävä valita siitä joukosta kolmen kärki, sen verran mahtava porukka oli tänä vuonna saatu kokoon. Oli myös ihana huomata sunnuntain aikana miten hyvä yhteishenki tytöille oli syntynyt kiertueviikkojen aikana ja kuinka haikeilla fiiliksillä he olivat kun kiertue alkoi lähenemään loppuaan. Kuka tahansa illalla sitten saakaan sen kirkkaimman kruunun päähänsä, ovat mielestäni kaikki kymmenen tyttöä kuitenkin voittajia sillä he ovat päässeet kymmenen parhaan joukkoon kisassa. Onnittelut siis vielä jokaiselle finalistille ja tsemppiä illan finaaliin, muistan että itseäni jännitti kolme vuotta sitten aivan järjettömästi samaisessa kisassa!

Miss Tampere_meikkaus

Vuoden 2013 Miss Tampere finaalikymmenikkö

Vuoden 2013 Miss Tampere finaalikymmenikkö

Itse päädyin kolme vuotta sitten hakemaan Miss Tampere kisaan, sillä olin aiemmin samana vuonna hakenut Miss Suomi kisaan ja päässyt siinä semifinaaleihin asti, mutta finaaliipaikka jäi sinä vuonna saamatta. Kisainto jäi kuitenkin päälle ja halusin saada kisakokemusta varmuutta esiintymiseen, kun hakisin uudelleen Miss Suomi kisoihin. Voittoa ei Miss Tampere kisasta tullut, mutta rutkasti uusia kokemuksia ja itsevarmuutta ja valittiinhan minut silloin hymytytöksi, mistä olin valtavan onnellinen!

Oma Miss Tampere kisani oli kokemuksena unohtumaton ja pääsin tekemään mm. ensimmäiset kuvaukset silloin. Voin kertoa että hieman jännitti, ja se kyllä näkyykin ensimmäisistä kuvista jotka menivät lehdistölle, melkoisen on jäykkä poseeraus niissä. Kiertue piti sisällään muotinäytöksiä sekä kuvauksia ja pääsin sitä kautta tutustuman ihaniin ihmisiin ja luomaan kontakteja, joista olen tänäkin päivänä super onnellinen. Kiitos kisan järjestäjille Studio Facella, jotka ovat vuosien varrella auttaneet minua kohti unelmiani! Näin loppuun päätin koota muutaman kuvan vielä omasta Miss Tampere kiertueestani, jotka löysin Facebookin puolelta. Ehkä yksi parhaiten mieleen jääneistä kuvista on alla oleva Pyynikin näkötornilla otettu kuva kun lähdimme syömään misseille sopivaa ruokaa eli Tampereen ellei koko Suomen parhaita munkkeja. Meillä taisi olla kuvaa otettaessa kisa, että kuka pystyy olemaan nuolaisematta huulia pisimpään, mutta muistaakseni pian kuvan ottamisen jälkeen luovutin: mission impossible, kuka muka pystyy siihen?

Pyynikin näkötorni

..ja seuraavaksi nuolaisin huulet.

Muotinäytös koskikeskus

Takahuoneen tunnelmia ennen ensimmäistä muotinäytöstäni

koskikeskus_muotinäytös

 

Tampereen kaupungintalo

Tampereen kaupungintalolla valitsemassa kiertuepaitoja ja valmistautumassa kuvauksiin

 

Tampereen kaupungintalolla kuvauksissa

 

Miss Tampere 2013 kiertue

 

Miss Tampere finaalin jännittävä kruunaushetki

Miss Tampere finaalin jännittävä kruunaushetki

Miss Tampere finaali 2013

Ainiin, ja Tampereen seudulla liikkuvat, tulkaahan katsomaan finaalia illalla Ilvekseen klo 22.00!

 

Peace and Love

Tallenna

Tallenna

Tallenna

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *