Miss Tampere kuvaukset kauppakeskus Ratinassa

17.8.2017
Iris Ojalammi

Miss Tampere 2017

Miss Tampere 2017 -kiertue starttasi viime viikolla bikinikuvauksilla ja eilen suuntasimme finalistien kanssa vielä rakenteilla olevan kauppakeskus Ratinan tiloihin kuvauksiin. Kauppakeskus oli toki vielä melko vaiheessa, mutta keväällä 2018 pitäisi olla valmista ja sisältä näyttää varmasti melko erilaiselta kuin nyt vierailullamme! Kuvauspäivä sujui vauhdikkaasti ja oli mahtavaa päästä näkemään kauppakeskuksen tilat jo näin etukäteen! Päivän päätteeksi finalistit kävivät sovittamassa vielä upeita iltapukuja näytöksiä varten Zazabellan liikkeessä (josta muuten myös omat kisapukuni Intiaan Face of Beauty -kilpailuuni tulevat).

Miss Tampere 2017 finalistitMiss Tampere 2017 finalistitMiss Tampere 2017 finalistitMiss Tampere 2017 Riina AhomaaZazabella tampereZazabella tampereZazabella Tampere Vilhelmiina RiuttalaFinalistien kiertue jatkuu vielä reilu viikon verran, jonka jälkeen ratkeaa hotelli Ilveksessä kuka upeista finalisteista on Miss Tampere 2017.

 

Nähdään siis Miss Tampere 2017 -finaalissa Sokos Hotel Ilveksessä 26.8 !

 

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *