Fashion Showcase

20.11.2017
Iris Ojalammi
Kuva: Karina Vaus

Kuva: Karina Vaus

Syksy on omalta osaltani mennyt ihan hujauksessa! Viimeiset viikot olen lähestulkoon nukkunut opinnäytetyön parissa, mutta nyt perjantaina meillä oli koululla opinnäytetyöseminaari ja näyttäisi siltä että 14. joulukuuta voin sanoa olevani valmis estenomi!

Syksy on ollut muutenkin vauhdikas ja kuukausi sitten olin mukana muun muassa Tallinnassa järjestetyssä muotinäytöksessä. Tallinnan reissulla oli ihana nähdä myös Face of Beauty kisassa ollut Jevgenia, joka oli myös yksi malleista muotinäytöksessä. Fashion Showcase järjestettiin nyt neljättä kertaa ja näytös vaatteina meillä oli upean Anastassia Balakin suunnittelema vaatemallisto sekä Gallery Fashion Showroomin vaatteita.

Kuva: Karina Vaus

Kuva: Karina Vaus

Kuva: Karina Vaus, Vaatteet: Anastassia Balak

Kuva: Karina Vaus, Vaatteet: Anastassia Balak

Kuva: Karina Vaus

Kuva: Karina Vaus

Kuva: Karina Vaus

Kuva: Karina Vaus

Kuva: Karina Vaus, Vaatteet: Gallery Fashion Showroom

Kuva: Karina Vaus, Vaatteet: Gallery Fashion Showroom

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *