Nyt kävi näin!

23.11.2015
Iris Ojalammi
Oho. Olen kokenut olevani luova ihminen, en tosin valitettavasti kirjoittaessa. Pilkut on enimmäkseen siellä missä niiden ei pitäisi ja lauseet on yleensä julmetun pitkiä, niin että kun on aloittanut kirjoittamani lauseen lukemisen ja pääsee sen loppuun, on lauseen pointti jo kadonnut. Koska kuitenkin tosiaankin tykkään toteuttaa itseäni erilaisilla keinoilla, kuvittelen tällä hetkellä, että saan vielä tuotua omia ajatuksiani esille kuvien ja tekstinkin avulla!
Olen parisuhteessa oleva parikymppinen Vantaalla/Helsingissä asuva neitonen. Elämässä haluaisin tehdä asioita mukavuusalueeni ulkopuolella, koska niin koen kehittyväni. Kaikkeen en silti kyllä ryhdy; en leikkaa tukkaani kaljuksi (niin kauan kun sairaus tms ei pakota), enkä missään nimessä tee mitään mikä liittyy korkealta hyppäämiseen. Mainittakoon, että korkein paikka mistä olen hypännyt veteen, on laituri. Ai ja joo, kerta kiellon päälle, en ole mikään yllytyshullu, että madon syömiset jne voin jättää ihan suosiolla muille.
No mitä mä sitten teen, jos en edes matoja syö? Sitä samaa, mitä kaikki muutkin! Käyn töissä, koulussa, treenaan ja innostun aina välillä elämän pienistä jutuista. Aion jakaa omasta elämästäni palasia tänne, toki koko elämänkaarta tänne en varmasti kirjoittele, eli kaikkia suklaanhakureissuja keskellä yötä en aio raportoida. Mistä sitten aion kirjoitella; treeneistä, kosmetiikasta, reissuista, terveellisistä elämäntavoista ja parisuhteesta.
So.. Welcome to my perfect life!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *