Miniloma Tukholmaan

25.11.2015
Iris Ojalammi

Tänään lähdetään estenomi tyttöjen kanssa opiskelun merkeissä Tukholmaan ja lasken sen ensimmäiseksi kerrakseni siellä. Olen käynyt Tukholmassa noin kahdeksan vuotta sitten ja olin maissa peräti ehkä viisi tuntia? Joten sitä ei lasketa! Olen matkustellut kyllä monissa paikoissa, mutta jostain syystä nämä lähimaat on jäänyt kiertämättä. Kävin ensimmäistä kertaa Virossakin vasta viime kesänä. Ja Ruotsiin ylipäänsä tämä taitaa olla nyt virallisesti kolmas kerta kun menen. Ensimmäinen oli tosiaan se viiden tunnin pyörähdys ja toinen oli pohjoisessa kun käytiin Ikeassa, ihan siinä rajan tuntumassa, että voiko sitä nyt sitten laskea?

Huippua, reissuun lähdetään tosiaan melkein koko vuosimallia 2014 olevan estenomi –porukan kanssa ja tarkoituksena olisi suunnata Acadermia messuille, joka pitää sisällään myös Allt för hälsan messut sekä Fitnessmessut. Mitä nyt nettisivujen perusteella olen tapahtumasta saanut irti, tulee olemaan vaikeaa päättää mihin kaikkialle menee, sillä kaikkea ei valitettavasti ehdi nähdä vaikka kahden päivän lippu onkin hankittuna. Fitnessmessuilla on tarjolla kisoja seurattavaksi Fit Model Scandinavian –kisasta leuanvetoon ja löytyy sieltä myös mahdollisuus päästä itsekin treenaamaan. Kirjoittelen varmasti tarkemmin vielä messuista, mutta myös meidän luokkamme yhteisestä blogista www.laureagoesstockholm.blogspot.fi tulee löytymään paljon postauksia koskien messuja.

Perjantaina on Black Friday tietysti myös täälläkin ja apua, hurjat alennusmyynnit! Opiskelijoita kun ollaan, säästettiin tietysti matkatavarakustannuksissa ja itsellänikin on vain käsimatkatavarat mukana.. Saa nähdä miten saan kaiken mukaani sitten pakattua, jos löytyy paljon ostettavaa. No, hätä ei onneksi ole tämän näköinen, otettiin muutaman tytön kanssa kuitenkin kimppaan yksi matkatavara ruumaan, johon saa sitten tunkea kaikki ostokset kun sunnuntaina lennetään takaisin Helsinkiin!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *