Uusi vuosi ja vanhat lupaukset

4.1.2016
Iris Ojalammi

Uudenvuoden juhlinta sujui ihanan rauhallisesti Andreaksen vanhempien mökillä Maalahdessa, jossa meillä oli viininmaistajaiset ja ammuttiin muutama raketti! Täytyy myöntää etten ole mikään viiniasiantuntija, joten kun yritimme tunnistaa mikä viini oli mikäkin, ei yksikään osunut kohdalleen. Ehkä sitten seuraavalla kerralla.

 

Sitten varsinaiseen asiaan, uusi vuosi ja tällä kertaa todellakin uudet kujeet!

Ylihuomenna olisi lähtö Lontooseen ja en ole edes aloittanut pakkaamista.. Mitä sitä nyt suotta pakata kolmen kuukauden tavaroita etukäteen, kun ne voi pakata myös viimeisillä minuuteilla!? Suunnitelmani onkin ottaa mahdollisiman vähän tavaraa mukaan (sanon minä, jonka matkalaukkua ei yleensä saa kunnolla kiinni edes viikonlopun reissua varten) ja ostaa sitten sieltä jos jotain puuttuu.

Sitten vielä vähän uudenvuodenlupauksista, joita en varsinaisesti yleensä tee, mutta kuten myös vuosi sitten, tänäkin vuonna lupasin olla onnellinen, arvostaa itseäni ja tehdä asioita, jotka tekevät minut onnellisiksi. Tänä vuonna aionkin siis syödä terveellisesti (en jokaista ateriaa), nauttia urheilusta ja matkustella! En kuitenkaan usko uudenvuoden lupauksiin, herkkulakkoihin tai mihinkään muuhunkaan vastaavaan, joten jos sitten kesällä tuntuu siltä, että päivittäin vain ON pakko syödä kilo jätskiä, ei mikään estä minua tekemästä niin! Toisin sanoen, ehkä uudenvuodenlupaukseni voisi tiivistää yhdeksi lupaukseksi; aion ottaa rennosti!

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

1 Comment. Leave new

Jaikks. Mullakin oli ongelmia laukun kanssa.. Laitan sulle viestiä pian 🙂

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *