Lumiere London ” see the city in a new light”

17.1.2016
Iris Ojalammi

Eilen lähdimme käymään luokkakavereideni kanssa Lontoon valofestivaaleilla Lumier London -tapahtumassa, jossa taiteilijat ovat tehneet valotaideteoksia ympäri Lontoota. Tunnelma kaduilla oli taianomainen, Piccadillylla talojen välissä lensi väriä vaihtavia kaloja ja Trafalgar Squaren suihkulähde oli muuttunut muovisiksi saariksi. Kohteita oli kaiken kaikkiaan 31 ympäri Lontoon keskustaa, mutta kävimme kiertämässä vain osan, sillä ihmisiä oli niin valtavasti liikkeellä, että kulkeminen oli melko hidasta siellä.

Plastic Islands
Les Lumineoles
”dream-like creatures ebb and flow against the wind”
195 Piccadilly
Garden of Light, ”taste of the tropics to wintry January”
Elephantastic, ”an elephant lost in the city”
I Haven’t Changed my Mind in a Thousand Years, ”for the belonged one longs most”

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *