Kuinka käyttää kolme päivää tehokkaasti Pariisissa – Day 3

29.1.2016
Iris Ojalammi
Viimeinen päivä Pariisissa oli ihanan aurinkoinen ja päivän paras hetki olikin, kun istahdin alas ja vain nautin auringosta. Kävimme myös Eiffel-tornilla, sillä olisihan se ollut suorastaan surkeaa olla käymättä siellä kun Pariisiin on kerran tullut. Jono torniin ei näyttänyt pitkältä, joten lähdin ylös ja Milja jäi odottamaan minua ja sanoi että minulla menee varmasti noin tunti käydessä siellä. Kappas, se ei ollutkaan niin nopea reissu vaan jonotuksineen siellä meni kaksi tuntia. Ehkä sen kerran elämässään voi tehdä, mutta ihan heti minua ei saa uudestaan jonottelemaan sinne.

Ylhäälle meno ei sujunut kommelluksitta (hukkasin pääsylippuni torniin, mutta se löytyi onneksi pitkän jonon perältä maasta), mutta pääsinpä kuitenkin ylhäälle asti. Selvittyäni tornista alas lähdimme vielä syömään, jonka jälkeen kiirehdinkin jo junalle, joka sitten sattuikin olemaan kaksi tuntia myöhässä..

Aikamoista tuuria ollut nyt matkustamisen kanssa, kahden tunnin myöhästyminen Lontooseen tultaessa Suomesta ja samoin Pariisista.. Onkohan tämä joku merkki, ettei pitäisi matkustaa tai ehkä sittenkin vain huonoa tuuria?! Vaikka juna oli myöhässä, olin flunssassa ja melkein en päässyt kotiin täällä Lontoon päässä, koska juna saapui niin myöhään, oli minulla ihana reissu Pariisissa ja ranskalaisista ihmisistä minulle jäi oikein miellyttävä kuva!

Ja ainiin.. En ikinä olisi kuvitellut ostavani Eiffel-torni avaimenperää, mutta niin siinä vain kävi, että semmoinen koristaa avaimiani.. I just got to love Paris!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *