Kuulumisia

15.6.2016
Iris Ojalammi

Kesäkuu on jo puolessa välissä ja pikkuhiljaa alkaa syntymäpäivänikin lähestymään! En yleensä juhli niitä juurikaan ja tänä vuonna karataankin Andreaksen ja hänen perheensä kanssa Ruotsin puolelle viettämään juhannusta ja siinä samassa myös sitten syntymäpäivääni. Kevät ja kesä ovat ehdottomasti niitä lempivuodenaikojani (vaikka toisaalta rakastan kunnon talvipäiviä, kun lunta sataa ja iltaisin saa polttaa kynttilöitä) ja kesä onkin alkanut ihanan rauhallisesti ja muutamissa kivoissa jutuissa olen ollut mukana nyt tässä lähiaikoina. Lontoon vaihdon jälkeen osallistuin missikisoihin, josta varmasti kerron enemmän omassa postauksessaan ja kuukauden kestäneen kiertueen loputtua oli minulla edessä muutto poikaystäväni luokse ja nyt olenkin virallisesti helsinkiläinen! Kauaa emme tosin tässä asunnossa taida ehtiä asua yhdessä, sillä loppuvuodesta olisi tarkoituksena muuttaa Jätkäsaareen valmistuvaan asuntoomme. Missikisojen lomassa Andreas oli innostunut tekemään minulle omat nettisivut, joten päätin siirtää myös blogini blogspotin puolelta tänne ja kirjoitella vähän kuulumisia ja mitä viime aikoina olen tehnyt ja missä olen ollut mukana.

Muutama viikko takaperin pääsin tuomaroimaan miss Nokia kisaa Nokian Edenin ja meillä oli siellä upea show ja ihanat finalistit! Olin mukana myös ihanan Samiran kanssa Open Marketin järjestämässä Match Showssa, jonka tuotto lahjoitettiin sydänlapsien hyväksi. Vaikka päivä olikin pilvinen, oli paikalle saapunut hyvin osallistujia ja päivä meni siellä rapsutellessa toinen toistaan suloisempia koiria. Samira valitsi tapahtumassa söpöimmän pennun ja itse pääsin valitsemaan upeimman turkin ja palkinto osuikin kuvassa olevalle collielle.

kuulumisia1

Miss Nokia kisan voittajakolmikko

kuulumisia2

Open Marketin Match Show

Viime viikonloppu kului Padasjoella Kasiniemessä kukkaistapahtumassa ja pienestä kylästä olikin lähtenyt hienosti ihmisiä tapahtumaan mukaan, reilu sata henkeä taisi pyörähtää kokkopirtin pihalla ja paljon myös omia tuttujani kampaamo ajoilta oli tullut tervehtimään minua. Paikalla oli monenlaista osaajaa mm. moottorisahataiteilija ja ”perinnejätkä” Reino Halin, joka esitteli metsäperinteitä ja sainpa häneltä myös erinomaisen pettuleivän maistettavaksi. Aktiviteetteja löytyi kaiken ikäisille ja moni aikuinenkin näytti innostuvan pajupillien veistelystä ja ottipa moni mukaansa myös UPM:n lahjoittaman kuusentaimen kasvamaan. Tapahtuma oli kerrassaan onnistunut ja koko päivän aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.

kuulumisia6

Moottorisahataiteilija

kuulumisia5

Perinnejätkä Reino Halin

kuulumisia3

Tapahtuman herkulliset vihersmoothiet

Nyt tämän viikon aion ottaa rennosti ja lukea paljon! Katherine Pancolin Mimmit kirjan ensimmäisen osan sain päätökseen eilen ja tänään kävin hakemassa kirjastosta toisen osan luettavaksi. Pancolin kirjoitustyyli on hauskaa ja hänen kirjoistaan löytyy mielenkiintoisia henkilöhahmoja, eli erinomaista kesäluettavaa. Viikonlopuksi olisi sitten tarkoitus suunnata kohti Loviisaa ja hippijuhlia, katsotaan mitä keksin päälleni laitettavaksi, sillä missikisojen hippilookia on vaikea ylittää!

Missikymmenikön hippilook (Kuva: Nadi Hammouda/Miss Suomi kuvapankki)

Missikymmenikön hippilook (Kuva: Nadi Hammouda/Miss Suomi kuvapankki)

Aurinkoista viikkoa kaikille!

2 Comments. Leave new

Oih, löysit sen Mimmit 2 näin nopeasti. Mulla on se menossa puolessa välissä. Juhannus Ruotsissa kuulostaa kivalta, eiks niillä ole perinteenä juhannus-salot? 🙂

Vastaa

Kyllä, juhannus-salot kuuluvat Ruotsin juhannukseen, mutta tällä reissulla en kyllä nähnyt yhtäkään. Nyt seuraavana lukulistalla Mimmit 3, jos se jostain kirjastosta löytyy ja sen jälkeen Alexandra Salmelan 27 eli kuolema tekee taiteilijan!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *