Kesän kosmetiikka

15.7.2016
Iris Ojalammi

Kesän aikana haltuuni on päätynyt jostain syystä kumman paljon kosmetiikkaa ja viimeisenä valloituksena kolme uutta hajuvettä. Aiemmin vannoin käyttäväni Giorgio Armanin Si- hajuvettä hamaan tulevaisuuteen, mutta toisin kävi. Never say Never. Ehkä kolme uutta hajuvettä korvaavat nyt sitä Aqua di Gioiaa joka rikkoutui missikiertueen aikana Turkin hotellihuoneen lattialle.

hajuvedet

Itse en suinkaan kaikkia hajuvesiä ole päätynyt ostamaan, vaan ainoastaan keskimmäisen Lancômen La vie est bellen. Luultavasti en tätäkään ostosta olisi tehnyt, ellei Aqua di Gioiaa korvaaville matkakokoisille La vie est belle tuoksuille olisi käynyt niinkin huonosti, kuin että ne tyhjentyivät meikkipussiini. Epäonnea hajuvesien kanssa, voisi sanoa. Mutta toisaalta, nyt meikkipussini tuoksuu hyvälle! Katkerana siis kahden hajuveden tuhoutumisesta päätin ostaa Lancômen normaalikokoisena, sillä ehdin tykästyä siihen kovasti matkakokoa käytettyäni. SUN di Gioian sain äidiltäni Italiasta tuliaisiksi ja ihastuin sen tuoksuun valtavasti: vaniljaa ja iiristä. Itseasiassa myös Lancômen tuoksussa taitaa olla samoja tuoksuelementtejä! Diorin Poison Girl:in sain Andreaksen äidiltä syntymäpäivälahjaksi ja yllättävää kyllä, siitäkin löytyy vaniljaa ja kukkaistuoksuna ruusua!

Hajuvesien lisäksi ostin juhannuksen Ruotsin reissulta Kiko Milanosta kaksi uutta meikkisivellintä sekä kynsilakan. Tähän asti käytössäni ovat olleet Duroyn sekä NYXin siveltimet, mutta nyt ainakin muutaman käyttökerran jälkeen Kikon siveltimet tuntuivat hyviltä.

siveltimet_kiko_milano

Niin ikään Ruotsin reissulta päädyin ostamaan laivalta naamioita (pakko lisätä tähän väliin näin tulevana estenomina, että pakkausmerkinnät näyttivät omiin silmiin hieman puutteellisilta: ei kai ainesosaluetteloa mihinkään tarvita, eihän? Ainesosat tosin löytyivät tuskaisen repimisen jälkeen käännettyjen käyttöohjeiden takaa, vaikka mitään merkintää niiden löytymisestä sieltä ei ollut näihin lisätty. Annettakoon se kuitenkin anteeksi, sillä totesin että jos ne täytyy piilottaa täytyy niiden olla toimivia!) sekä &other stories:sta kuorinnan joka oli tarjouksessa. Kuorintaa en ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta kasvonaamio tuntui ihanan kosteuttavalta ja rauhoittavalta.

kasvonaamio

Toisen kuorinnan hankin Vita Liberalta ja samalla myös kosteusvoiteen sekä itseruskettavan. Tähän mennessä kokeilemistani itseruskettavista Vita Liberata on ehdottomasti paras ja hevillä en vaihda sitä toiseen tuotteeseen. Edellinen kuorintani loppui ja vaikka pidin siitä, se ei sopinut itseruskettavan alle, sillä se loi kummallisen kalvon iholle ja itseruskettava ei levittynyt tasaisesti. Vita Liberatan oman kuorinnan kanssa ei tätä ongelmaa ole ollut ja plussana sen riittoisuus, sillä tuntuu että monet kuorinnat loppuvat ennen aikojaan, mutta tätä riittää pienikin määrä käytössä. (Tamperelaiset, käykää kurkkaamassa Studio Facen valikoima Kauppakadulla, Vita Liberatan tuotteita saa sieltäkin ja samalla voi vaikka pyörähtää tanssitunnilla!)

vitaliberata

Paljon muitakin uusia kosmetiikkatuotteita kesän ajalta löytyy, mutta tässä tällä hetkellä uusimmat niistä! Mm. päivityksiä huulipunavarastoihin on tullut tehtyä, sekä ripsareita useampi kappale sekä Maybellinen Master Ink Matte-silmänrajauskynä, joka on muuten tähänastisista rajauskynistä lempparini! Seuraavana ostoslistallani olisi hyvä rakeeton kuorinta ja kiikarissa on ollut Supermoodin ja Madaran hedelmähappokuorinnat, sekä edullisempana vaihtoehtona Ziaja:n entsyymikuorinta, katsotaan mihin päädyn! Jos jollain löytyy kokemuksia tuotteista, otan niitä mielelläni vastaan suosituksia!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *