Pokémon GO

17.7.2016
Iris Ojalammi

Andreas ilmoitti muutama päivä sitten keksineensä meille tekemistä ja sen verran innostuneelta hän kuulosti että ihmettelin mistä tässä voi olla kyse. Peleistä tietysti niin kun selvisi. Pokémon GO oli tämä hänen keksimänsä tekeminen ja pyörittelin kyllä hetken siinä silmiäni koko idealle ja totesin että ei minulla tämä ehkä ollut mielessä, kun ajattelin että voitaisiin mennä tekemään yhdessä jotain! Pokémon GO rantautui eilen nyt sitten myös Suomeen, mutta torstaina kun käytiin Andreaksen kanssa Suomenlinnassa ja koska ei jaksettu odottaa (lue: Andreas ei jaksanut odottaa), ladattiin se pienen kikkailun jälkeen ja pelailtiin siellä! Ja sitten totesin että MÄKIN HALUUN! Eilen sitten latailin sen omaan puhelimeeni ja harmi vain, pari muutakin oli tainnut keksiä saman idean sillä palvelu näytti kaatuneen..

pokemon GO

Illalla kuitenkin kun lähdettiin Camillan ja Miian läksiäisistä, sain pelin toimimaan ja kappas miten nopeasti kotimatka meni Pokémoneja keräillessä! (Hehh, ei olisi varmaan Andreas uskonut että se olen minä, joka juoksee Pokémonien perässä ympäri Helsinkiä). Vaikka peli onkin ihanan koukuttava, sovellus jumittaa ja kaatuilee välillä, sekä vie aivan valtavasti akkua, joten lisäakut mukaan kun lähdette pokettamaan!

pokemon GO

Pokémon GO:n lomassa päivä Suomenlinnassa meni nopeasti kierrellessä ja ehdittiin käydä myös lelumuseossa sekä pitsalla ja loppupäivä istuskeltiinkin rantakalliolla auringosta nauttien!

Iris_nikeiris_ja_kalliotandreasbarbitkukat

P.s. Missähän mun pokekortit on?!

6 Comments. Leave new

Ahaha, sinäkin Irikseni 😉

Vastaa
Iris Ojalammi
24.7.2016 21:54

Hehh, niinpä!!

Vastaa

Tää on kyllä niin koukuttava peli 😀

Vastaa
Iris Ojalammi
24.7.2016 21:54

Älä muuta sano!

Vastaa

Mekin ollaan pelailtu poikaystävän kanssa Pokemon Go:tä, hauskaa yhteistä puuhaa! 😀 Ihania kuvia 🙂

Vastaa
Iris Ojalammi
24.7.2016 21:57

Ihana kuulla että jonkun muunkin poikaystävä on saanut koukutettua tyttöystävänsä siihen! Kiitos 💛

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *