Paavo torakanmetsästäjä

31.7.2016
Iris Ojalammi

Italianvinttikoira Paavo

Ehkä huvittavin tapahtuma hetkeen sattui viime viikolla kun lähdettiin äidin ja Paavon kanssa Sipooseen mökkeilemään. Paavo päätti lisätä proteiinia ruokavalioonsa ja kaivoi maasta madon, ja söi sen. Siis aivan oikean elävän kastemadon. Yhtäkkiä se vain alkoi kaivamaan hullunlailla nurmikkoa nenä tuhisten ja seuraavaksi huomaan että sen suussa on pitkä luikerteleva mato, jonka se hotkaisi kerralla suuhunsa. Tiesin kyllä että Paavo on kaikkiruokainen, mutta enpä arvannut että se maasta kaivaisi madon syötäväkseen! Olisitte nähneet ilmeeni, ensin suu auki tuijotin että mitä ihmettä se koira touhuaa ja seuraavaksi nauroin kaksin kerroin kippurassa. Kuinkas teidän koirat, syövätkö nekin matoja?!

Paavolle mökkireissu oli matojen metsästämisen lisäksi muutenkin kokemusrikas, sillä se päätti mennä ensimmäistä kertaa uimaan äidin perässä mereen ja voi kun sillä olikin kylmä sen jälkeen ja loppu iltapäivä sillä menikin kuivatellessa auringon lämmössä. Pointsit muuten Paavolle, itse en uskaltanut mennä uimaan tällä kertaa!

Italianvinttikoira PaavoItalianvinttikoira PaavoItalianvinttikoira Paavo

Loppusanoiksi vielä selitettäköön otsikkoa hieman. Kun Paavo oli napannut madon ja nauraen kerroin äidilleni siitä, päättelimme että sen täytyy johtua (heh heh), siitä että italianvinttikoirat ovat polveutuneet faaraoiden aikaisista vinttikoirista Egyptissä ja siellä ne ovat metsästäneet torakoita ja nyt tämä mato oli Paavon versio siitä torakasta. No, oli miten oli, normaalia tai ei, päivän naurut siitä saimme ja juttua siitä väännettiin vielä illallakin, kun ampiaiset pörräsivät koko päivän kauheasti ympärillä ja Paavo yritti sellaisenkin pistellä poskeensa, onneksi tosin onnistumatta!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *