Multimasking ja 3X puhtaampi iho

8.8.2016
Iris Ojalammi

Pure Clay MasksPure Clay Masks

Perjantaina olin mukana järjestämässä L’Oréalin Pariisilainen aamiainen tapahtumaa, jossa esiteltiin muutamia uusia tuotteita lehdistölle sekä bloggaajille ja yhtenä tuotteena oli uusi Pure Clay Mask -tuotesarja, jota pääsin testailemaan vähän etukäteen ja tutustumaan hieman tarkemmin purkkien sisältöihin.

Kaikki Pure Clay Glow Maskit sisältävät kolmea eri savityyppiä; Kaoliinia (puhdistaa sekä rauhoittaa ihoa), Montmorilloniittia (imee tehokkaasti epäpuhtauksia) sekä Rhassoulia (pehmentää sekä parantaa ihon elastisuutta). Kolmen savityypin lisäksi jokainen tuote sisältää jonkin seuraavista ainesosista, jotka antavat suuntaa tuotteen käyttötarkoitukselle ihonhoidossa:

Hiili, puhdistaa ihoa vetäen epäpuhtauksia itseensä, vähentää ihon rasvaisuutta (akneiholle maltillinen käyttö, ettei vie pois liikaa ihon omaa rasvaa joka suojaa ihoa) sekä saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä sen puhdistavien ominaisuuksien ansiosta.

Punalevä, antibakteerinen ja bioaktiivinen ainesosa, joka myös saa ihon tuntumaan pehmeämmältä

Eukalyptus, ihoa hoitava sekä antiseptinen ainesosa joka puhdistaa ihoa

Pure Clay MaskPure Clay Purify Mask

Maskeja testaillessani päätin kokeilla multimaskingia, sillä omalle sekaiholleni ei monesti vain yksi tuote ole sopiva koko kasvojen iholle, vaan esimerkiksi T-alueen iho vaatii tehokkaampaa tuotetta kuin poskien iho. Pyysin myös Andreaksen koekaniiniksi ja tuomiot maskien välisissä eroissa taisivat kuulua: ”Vihreä tuntuu kylmemmältä” ja ”Koska voidaan huuhdella nämä pois”. Itse pidin kovasti kaikkien naamioiden tuoksusta ja ihotuntuma niissä oli hyvä ja iho tuntui raikkaalta ja syväpuhdistetulta käytön jälkeen. Ehkä omaksi lemppariksini näistä nousi musta hiiltä sisältävä maski!

Pure Clay Exfo MaskMultimaskingMultimasking

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *