Missivalmennus

14.1.2017
Iris Ojalammi

En voi uskoa että vuotta 2017 on kulunut jo kaksi viikkoa! Saatika vuoden 2016 loppu, mihin se hävisi? Johonkin se kuitenkin kului, sillä uudenvuoden aattona huomasin juhlivani tähtisädetikkujen ja ihanien ihmisten ympäröimänä vuotta 2017, josta uskon, on tulossa vähintäänkin yhtä hyvä kuin edellisestä! Tämäkin vuosi on täynnä haaveita ja suunnitelmia, toisilla isompia ja toisilla pienempiä haaveita.

Studioface missivalmennus

Kuva: Mark Hobz/ Studio Face

Viime vuonna omiin haaveisiini kuului päästä mukaan Miss Suomi kisoihin ja viime viikonloppu kuluikin Tampereella saman aiheen ympärillä, valmentaessa ihania nuoria naisia kohti heidän unelmiaan Studio Facen missivalmennus -kurssilla. Jokaisella kursillaisella oli erilaisia haaveita missikisojen suhteen, toisten tavoitteena olivat Miss Suomi kisat ja toiset tähtäävät aluksi vähän pienempiin kisoihin. Yhteistä kaikille kurssilaisille oli kuitenkin päättäväisyys, jonka huomasi välittömästi jutellessani heidän kanssaan. Nämä upeat naiset ovat tulleet toteuttamaan unelmiaan! Sunnuntai kuluikin hyvissä tunnelmissa ja uskon, että myös kurssilaiset lähtivät sieltä luottavaisin mielin kohti tulevia kisoja.

Studioface missivalmennus

Kuva: Mark Hobz/ Studio Face

Studioface missivalmennus

Kuva: Mark Hobz/ Studio Face

Studioface missivalmennus

Kuva: Mark Hobz/ Studio Face

Omat vuoden 2017 suunnitelmani voi varmasti tiivistää muutamiin sanoihin: loma, työ ja koulu. Ensi viikolla Finnairin kone kuljettaakin minut ja Andreaksen kohti lämpimimpiä kelejä viikoksi. Saa nähdä poistutaanko hotellin All Inclusive palvelujen ääreltä mihinkään vai nähdäänkö myös ”oikeaa” elämää Dominikaanisessa Tasavallassa.

Ihanaa viikonloppua ja alkanutta vuotta 2017!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *