Miss Hämeenlinna kiertueen bikinikuvauspäivä

31.5.2017
Iris Ojalammi

Miss HämeenlinnaTänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa Miss Hämeenlinna -kilpailu, jossa toimin kilpailun koordinaattorina. Kiertue alkaa varsinaisesti vasta nyt perjantaina muotinäytöksellä kauppakeskus Goodmanilla, jossa finalistit esitellään yleisölle, vaikkakin finalisteille itselleen se alkoi jo viime viikon perjantaina bikinikuvauksilla Cumulus Resort Aulangon upeissa tiloissa. Kuvauspäivä alkoi hiusten ja meikkien laitolla New Hairstore Goodmanissa, ja kampaamon tiloissa Carita Nyqvist mahtui myös hyvin taiteilemaan meikit finalisteille.

Carita Nyqvist_MG_1334new hairstore goodman

Kauppakeskus Goodmanilta päivää jatkettiin Cumuluksen tiloissa, jossa Nico Engström otti tytöistä viralliset kasvo -ja bikinikuvat! Ensimmäisiä Nicon ottamia kuvia pääsette ihastelemaan Miss Hämeenlinna yleisönsuosikki -äänestyksestä, joka käynnistyi eilen!

Oma päiväni bikinikuvauksissa meni juostessa Cumuluksen käytäviä pitkin ja ohjeistaessa tyttöjä kuvauksissa sekä räpsimällä kuvia siinä välissä. Seuraavat pari viikkoa omalta osaltani kuluukin enempi vähempi Miss Hämeenlinna kiertueen parissa, joka huipentuu 16.6. perjantaina Aulangolla järjestettävään finaaliin. Tervetuloa sinne siis seuraamaan Miss Hämeenlinna 2017 valintaa sekä sen jälkeen jatkoille, jossa esiintyy Tuomas Kauhanen!

_MG_1369

Miss HämeenlinnaMiss Hämeenlinna

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *