Face of Beauty International 2017

2.10.2017
Iris Ojalammi

Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017En voi uskoa että siitä on kulunut jo yli viikko, kun Face of Beauty International finaali oli! Lähestulkoon tasan viikko sitten iso unelmani kävi toteen ja sijoituin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kansainvälisessä kisassa, jossa oli yli 40 maasta upeita tyttöjä!

Kuultuani että minut valittiin edustamaan Suomea Intiassa pidettävään kisaan alkoi valmistelu ja Anna Opalkon kanssa löysimme taitavan kuvaajan Sava Miskovskyn, joka kuvasi esittelyvideoni kisaa varten! Päivästä kirjoitinkin jo aiemmin että se oli ehkä yksi kesän sateisin päivä, mutta valehtelematta myös yksi hauskimmista! Nauroin tukka märkänä Suomenlinnan kallioilla kun yritin pysyä pystyssä liukkailla korkokengillä, joita voin kertoa, ei ole tarkoitettu kiipeilyyn märkää kalliota pitkin! Kuin ihmeen kaupalla, henkilövahingoilta vältyttiin eikä kukaan meistä tainnut edes tulla päivän jälkeen kipeäksi.

Parin viikon mittaiselle kiertueelle lähdin jännittynein fiiliksin. Iso huoleni oli, kuinka saisin mahtumaan kolme iltapukua, coctail mekot, ”kansallispuvun”, korkokengät ja kaiken muun tarvittavan yhteen matkalaukkuun ja kahteenkymmeneenneljään kiloon. Kauaa ei asiaa tarvinnut pohtia sillä yksistään pitkät mekkoni veivät yhden laukun tilan ja matkalle lähti yhden laukun sijasta kaksi. Toinen huolenaiheeni oli miten selviän Intian kentällä yksin. Sekin ongelma ratkesi jo alkumetreillä, kun Belgian edustaja Bieke laittoi minulle viestiä moneltako lentoni lähtee Suomesta ja selvisi että olimme samalla lennolla!

Itse kiertue oli kokemuksia täynnä ja pääsimme vierailemaan upeisiin paikkoihin kahden viikon aikana. Ehkä suurimman vaikutuksen itseeni teki kuitenkin Taj Mahal joka aiheutti kylmät väreet sen nähdessäni. Melkoinen rakkaus sen masouleumin takana!

taj mahal

Muotinäytöksiä, kuvauksia ja nähtävyyksiä täynnä oleva kiertue oli kerrassaan upea ja Intia maana hyvin erilainen. Jos joku miettii lähtisinkö uudestaan Intiaan niin vastaus on kyllä! Intialainen ruoka vei sydämeni ja ihmiset olivat ystävällisiä. Plus joku siinä Intian kaoottisuudessa oli kiehtovaa ja muutaman kerran mietin että entä jos me Suomessa tehdäänkin esimerkiksi autoilu ihan väärin! Mihin tarvitaan valmiita kaistoja kun voi ajaa sekasortoisesti luoden omia kaistoja tiellä jonka täyttävät tuk tukit, autot, lehmät, kävelevät ihmiset sekä muut mitä ihmeellisimmät asiat!

Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Intiasta näin näinä kahtena viikkona sen upeimmat puolet, mutta myös vilauksen niistä puolista, jotka saivat miettimään miten hyvin asiat meillä Suomessa on. Tällä hetkellä esimerkiksi arjen luksusta on kun vessasta löytyy valmiina vessapaperia ja se että ei tarvitse olla 35 asteen helteessä farkut jalassa! Ja eläinrakkaana ihmisenä olen kiitollinen siitä miten hyvin asiat suurimalla osalla esimerkiksi Suomessa elävillä koirilla on. Ja vaikka kulkukoiria ei saisi silittää voin paljastaa että kuvassa olevat koiranpennut nähtyäni unohtui se sääntö ja päätin että otan kirput ja syyhyn ilolla vastaan jos saa silittää niitä!

Face of Beauty International 2017

Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Face of Beauty International 2017Kiitollisena ikimuistoisesta kokemuksesta haluaisin esittää mitä nöyrimmän kiitokseni Anna Opalko, Leo Sergei-täht, Face Team, Zazabella Tampere, ABFD sekä Nordic Beauty Pageants avustanne koko prosessin aikana. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista!

Rauhaa ja rakkautta sekä loppuun vielä iso kiitos Mila Manuel ja RUBARU Group että piditte meistä niin hyvää huolta kiertueen ajan!

P.S. Onnea myös super paljon tuoreelle Miss Suomi kolmikolle ja kaikille finalisteille, en voi uskoa että siitäkin kokemuksesta on jo puolitoista vuotta!!

1 Comment. Leave new

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *