Meikkaajana Miss Suomi kiertueella

27.9.2018
Iris Ojalammi

_full (5)Kuva: Nadi Hammouda/ Miss Suomi kuvapankki

Kuvitelkaa maailman paras työreissu ja kertokaa se sadalla! Olen niin kiitollinen että pääsin mukaan Miss Suomi 2018 kiertueelle ja työskentelemään upeiden ihmisten kanssa. Menoa viikon työreissun aikana ei haitannut yhtään se, että heti ensimmäisenä matkapäivänä tulin kipeäksi ja puolessa välissä viikkoa taisi kuume hipoa jo 38 astetta. Hyvässä seurassa ja auringossa ei pieni kipeyskään tunnu miltään!

Miss Suomi finalistit julkaistiin 6. syyskuuta ja sitä ennen korttikuvaukset olivat jo täydessä vauhdissa edellisenä päivänä Villa Grandessa. Muutama vuosi sitten samaisessa paikassa itse jännitettiin julkaisua Miss Suomi kymmenikköön, tänä vuonna heiluin mukana meikkisiveltimien kanssa mutta yhtä jännittävää se silti oli! Pressipäivän jälkeisen viikon maanantaina kiertue suuntasi kohti Turkin Alanyaa, mutta ennen sitä finalisteilla oli alusvaatekuvaukset Sokos Hotelli Presidentissä (vautsi muuten mitä hotellihuoneita, suosittelen lämmöllä!) ja aloitettiin viikko siis tummanpuhuvia meikkejä tehdessä.

(Kuvat: Nadi Hammouda/Miss Suomi kuvapankki; kuvauspaikka: Sokos Hotel Presidentti: alusvaatteet: Change; korut: Glitter; kengät: Daddy’s Girl; hiukset: Maija Kaunisto / Salon Bella Pelo; hiustuotteet: Bellando.fi; hiustenpidennykset: Dreamhair; rusketus: Vita Liberata; meikki: MINÄ!)

_full (17) _full (19) _full (18)

Alusvaatekuvauksista huristeltiin Ventoniemen bussilla kohti kenttää ja maanantai yöllä saavuttiin ihanaan Eftalia hotellille. Huoneet olivat ihan super isoja ja jouduin hieraisemaan silmiäni muutaman kerran että onkohan tämä nyt oikeasti minulle yksin tarkoitettu: kolmen hengen huone, pukeutumishuoneen kera sekä valtava parveke!? Aikani pyörittyä totesin huoneen olevan isompi kuin kotini, mutta todella, se oli minulle tarkoitettu, sillä pöydältä löytyi hedelmäkori nimelläni varustettuna! Oi tätä onnea ja iloa!

Alanyan reissuun mahtui monta kuvausta ja oli ihana päästä tekemään erilaisia meikkilookkeja ja omaksi suosikiksi nousi varmasti alla oleva ”boho chic” look.

(Kuvat: Nadi Hammouda/ Miss Suomi kuvapankki; kuvauspaikka: Red Tower, Alanya; vaatteet: Miss Chic Bohe; hukset: Maija Kaunisto / Bella Pelo; hiustenpidennykset: Dreamhair; hiustuotteet: Bellando.fi; meikki: MINÄ!)

_full (6)

_full (7)_full (8)_full (9)_full (10)_full (11)_full (12)_full (13)_full (14)_full (15)_full (16)

Pari viimeistä päivää oli vähän vähemmän työntäyteiset ja ehdittiin tiimin kanssa nauttia yli 30 asteen lämmöstä, vesiurheilusta sekä vähän myös shoppailusta! Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa nousuvarjoilua (okei, en tiedä onko tämä oikea termi, mutta sellainen varjo joka menee veneen perässä ja sillä noustaan taivaalle) ja oli muuten siistiä! Upeat maisemat ja niin rauhallinen tunnelma. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lähdettiin takaisin kohti Suomea, tai ainakin yritettiin. Lento oli peruuntunut ties kenen jinksausten takia. Kolmelta yöllä odoteltiin sitten bussia saapuvaksi joka veisi meidät Antalyan kentälle ja kolmen tunnin odotuksen aikana ehdittiin leikkiä mm. elefanttimarssia ja jossain vaiheessa kokosin sängyn itselleni maahan kolmesta laukustani jossa otin välilepoa. 18 tunnin matkustuksen jälkeen vihdoin saavuttiin Suomeen sunnuntai illasta, väsyneinä mutta onnellisina. Kiitos siis tuhannesti kaikille kenet tapasimme ja kenen kanssa matkustimme, teitte tästä unohtumattoman matkan.

Nyt launtaina vihdoin selviää, kuka upeista finalisteista on seuraava Miss Suomi. Finaali on upeassa Billnäsin ruukissa, joten kääntäkää katseet viafreelle lauantaina klo 20 ja pääsette seuraamaan finaalilähetystä suorana!

_fullKuva: Nadi Hammouda/Miss Suomi kuvapankki

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *