Never say never to Canary Islands

31.10.2019
Iris Ojalammi

Olen vältellyt monta vuotta matkoja kanariansaarille, johtuen siitä että lapsuudessani matkustin siellä enemmän kuin tarpeeksi. Vuosittainen hiihtoloma suuntautui yleensä Teneriffan tai Gran Canarian lämpöön ja reissuilla nähtiin hotellibuffetin lisäksi lähinnä aurinkovarjoja, kojuja joissa myytiin matkamuistoja ja toisinaan myös Playa de la Americaksen ravintolavalikoima. En sano että näissä reissuissa olisi mitään vikaa, mutta niiden takia mielikuva Kanarian saarista on jäänyt melko suppeaksi ja ehdotukset lomakohteesta kanarialla on saanut karvani nousemaan pystyyn. Minähän en Kanarialle enää lähde!

Koska harmaa marraskuu kuitenkin pääsi jälleen yllättämään harmaudellaan, päätin että on aika vaihtaa maisemat edes viikoksi valoisempiin tunnelmiin. Viikon lomamatkat joissa toiveena on vähintään 20 astetta lämpöä ja lentomatka alle 10 tuntia ovat kuitenkin hieman haastavia löytää reilu viikkoa ennen lähtöä kohtuuhintaan ja marraskuussa. 

Arvaatte siis ehkä tästä pohjustuksesta, mihin ensi viikolle aion suunnata. Ja tällä kertaa myös odottavaisin mielin! Matkakaverina minulla on poikaystäväni, joka ei taatusti jää hotellille paistattelemaan aurinkoon koko loman ajaksi, vaan koluaa varmasti jokaisen rannan saarella läpi parhaiden aaltojen perässä. Itse en surffaamaan taida edelleen uskaltautua, mutta listallani on jo useampi paikka mihin haluan reissun aikana päästä käymään. Pikaisella googlettelulla vaikuttaisi nimittäin siltä, että Teneriffaltahan löytyy vaikka ja mitä nähtävää, katsotaan mihin kaikkialle eksytään.

Nyt siis otetaan vinkkejä vastaan, mitä Teneriffalla kannattaa ehdottomasti tehdä, ja mitkä ovat parhaat persoonalliset ravintolat saarella?

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *