BALI BABES

3.3.2020
Iris Ojalammi

Tuntuu että kaikki matkustavat tänä vuonna Balille. Niin myös minä. Vaikka en sen takia että haluaisin lähteä kun muutkin lähtevät. Vaan siksi että Balilla on sopivasti hippimeininkiä yhdistettynä aurinkoon ja kristallinkirkkaisiin vesiin.

Tällä kertaa reissukaverina minulla on ystäväni Charlotta, johon olen tutustunut työni kautta. Jos minun pitäisi kuvailla Charlottaa, kertoisin samoja asioita kuin kerron itsestäni. Ehkä sen vuoksi meistä on tullut niin hyviä ystäviä, sillä välillä jopa itse säikähdämme kuinka samalla tavalla ajattelemme asioista. Usein käykin niin että toinen sanoo ääneen sen, jota toinen oli juuri ajatellut. Niinpä olen innoissani lähdössä reissuun tämän rennon hippeilyä rakastavan ystäväni kanssa, jonka kanssa nautimme biitsillä varmasti useammat mojitot ja ehdimme pelastaa samalla maailman ideoillamme ja joogailemme viidakon keskellä.

Matkasuunnitelmamme ovat vielä hyvin avoinna, mutta on meillä sentään ensimmäiseksi yöksi jo hotelli varattuna. Ensimmäiseksi matkavinkiksi saimme Charlotan ystävältä Suvilta “Älkää missään nimessä majoittuko Kuta Beachin läheisyydessä tai Sanurissa”. Arvatkaapa mihin tämä parivaljakko varasi ensimmäisen yönsä? Sinne Kuta Beachin läheisyyteen. Syynä tähän ei ollut se, ettemmekö olisi uskoneet Suvin vinkkejä, joka reissasi Aasiassa viime vuonna pidemmän pätkän, vaan yksinkertaisesti se, että lentomatkamme on vuorokauden luokkaa ja päätimme että lähempänä kenttää on parempi tällä kertaa, niin pääsemme suihkuun ja lepäämään pitkän matkustuksen jälkeen. Yhden yön majoittumisen jälkeen tosin aiomme karistaa Kuta Beachin hiekat varpaistamme pikaisesti ja suunnata kohti Nusa Lembongania, Nusa Ceningania, sekä Ubudia.

Reissuun on enää vajaa viikko aikaa, joten kaikki vinkit Balille otetaan myös mielellään vastaan!

2 Comments. Leave new

Sofia Milja
14.4.2020 21:38

Hei, tämä Bali kirjoitus oli ihanasti kirjoitettu, mutta siinä oli yksi ongelma… se loppui liian nopeasti. Kirjoitat tosi hyvin ja lukisin mielelläni enemmänkin sun blogitekstejä. 😊

Vastaa
Iris Ojalammi
23.4.2020 18:28

Kiitos Milja – ihana kuulla että tekstiä oli mukava lukea. Pysy kuulolla – Balin reissusta tulossa pian uusi postaus!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *