Terveelliset browniet

10.7.2017
Iris Ojalammi

Brownie

Iso kiitos feelgoodkitchen -blogille täydellisestä ”hyvän mielen maapähkinä-suklaabrownie” -reseptistä! Olen jo useampi vuosi takaperin kokeillut ensimmäistä kertaa reseptin, mutta jostain syystä kokeilu jäi siihen yhteen kertaan. Nyt kun viime jouluna sain kuitenkin joulupukilta Kinuskikissan piirakkavuo’an, päätin korkata sen kokeilemalla reseptiä toistamiseen!

Banaania, taateleita, maapähkinävoita, kaakajauhetta, kaurahiutaleita, leivinjauhetta ja kananmuna. Niin yksinkertaista! Lopputuloksena on maukas herkku, joka itselläni ainakin käy jopa sen oikean brownien sijaan, vaikka ei tätä tietysti aivan täysin siihen voi verrata.

brownie brownie brownieSurautellessani aineita sekaisin keskenään, muistin myös miksi edellisestä kerrasta on aikaa. Taikinamassa on super tahmaista ja jotta aineet saa sekaisin joutuu olemaan kärsivällinen ja käyttämään raakaa voimaa! Auttaa toki myös, jos taatelit pilkkoo etukäteen hieman pienemmiksi, eikä laita kokonaisina, kuten itselleni pääsi käymään.

Loppu hyvin, kaikki hyvin ja brownie tuli valmiiksi! Suosittelen kokeilemaan!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *