Ripsien kestotaivutus

4.1.2021
Iris Ojalammi

Erilaisten kasvohoitojen, kulmien laminointien ja microbladingien joukosta oma ehdoton suosikkini ilmeen kirkastamiseen ja arjen helpottamiseen on ripsien kestotaivutus. Ja nimenomaan ammattitaidolla tehty sellainen. Nimimerkillä tein itse ja säästin. Viime vuoden puolella ostin jostain päin maailmaa ripsien kestotaivutus setin joka on tarkoitettu siihen että itselleen voi tehdä kestotaivutuksen – taivutus onnistui kohtalaisen hyvin itse itselleni tehtynä, mutta hiukan jännittäväähän se on laittaa taivuttavia aineita silmiin niiden ollessa auki. Seuraavalla kerralla kun kokeilin tehdä itselleni taivutusta oli purkin aineen väri muuttunut kumman rusehtavaksi ja tehdessäni (siitä huolimatta että se näytti melko epäilyttävältä) taivutusta ripset eivät taipuneet yhtään. Setti lähti sen jälkeen roskikseen. 

Tämän jälkeen päädyin muutaman kerran käymään kahdessa eri paikassa laittamassa taivutukset ripsiin, joista ensimmäisessä taivutus onnistuikin kivasti mutta pysyi melko vähän aikaa ja toisessa paikassa ripset eivät taipuneet yhtään. Tästä lannistuneena ajattelin että ehkä omiin ripsiini ei kestävää taivutusta saa ja päädyin ottamaan ripsien pidennykset. En kuitenkaan pidä ripsienpidennysten antamasta luonnottomasta lopputuloksesta, joten silloiselta ripsien laittajaltani kysyin olisiko minulle voinut tehdä taivutukset jos otan ripsien pidennykset pois. Ehkä kyseessä oli kielimuuri, mutta tekijä sanoi minulla olevan niin hennot ja lyhyet ripset että se on mahdotonta. 

Unohdin siis ripsien taivutushaaveet kokonaan, kunnes satuin meikkikeikallani näkemään meikattavalla maailman upeimmat ripset ja kysyin missä hän ne oli käynyt taivuttamassa. Ja vastaus oli Studio VMS Viivillä – jolla itse olin sattunut useampi vuosi takaperin käymään myös kasvohoidossa kun ihoni oli super huonossa kunnossa.

Epäröimättä hetkeäkään varasin ajan Viiville ja katsokaapas nyt miten upea lopputuloksesta tuli! Kuvissa minulla ei ole yhtään ripsiväriä eli tämä myös nopeuttaan aamun meikkaamista ♥️

Kuva ripsistäni: Studio VMS

Nyt taivutus on ollut minulla lähes neljä viikkoa ja näyttää edelleen yhtä hyvältä – lopputuloksen kesto vaihtelee tietysti omien ripsien uusiutumis tahdista eli nähtäväksi jää koska seuraavan kerran taivutus pitää uusia. Iso suositus siis kuitenkin Studio VMS palveluista – ehkä yksi parhaita kosmetologeja joilla olen käynyt ja pienen hoitolan tunnelma on ihanan rauhallinen ja seesteinen. Sinne astuessa unohtuu viikon kiireet!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *