Operaatio tukan pelastus

22.2.2016
Iris Ojalammi

Sain ihanan Camillan tänne Suomesta käymään ja kauniisti kinusin, jos ehdittäis korjaamaan tukkani taas kuntoon kunnon väreillä. Aloitettiinkin sitten heti lauantai tukkaoperaatiolla ja nyt tuntuu taas omalta itseltään kun on vähän tummempaa tuolla tyvessäkin. Joskus muutama vuosi sitten en olisi voinutkaan kuvitella värjääväni hiuksia tummaksi, mutta nyt taas tuntuu todella vieraalta olla ihan kokonaan blondi. Kaipaan jotain kontrastia vaaleita kasvoja vasten. Kävinkin hakemassa täältä tukusta nyt Illumina Colourin sävyt 6/ ja 7/81 tyveen ja latvaan valitsin matrixilta 10V:n, kun Illuminan blondeista hyvät taittovärit olivat loppuneet. Yllätyin matrixin taittokyvystä ja lopputuloksesta tuli juuri mitä toivoin ja jahka muutaman kerran pesen hiukset, tyvikin haalistuu vielä vähän vaaleammaksi!

Kappana meillä toimi trendikäs jätesäkki..
Tyvivärin ja vaalennuksen jälkeen tukka näytti vielä melko villiltä
Valmis väri taittojen jälkeen

Lähtötilanteesta unohdimme ottaa kuvan mutta muutaman viikon takaisista kuvista Notting Hillissä näkee kyllä melko selkeästi kuinka oranssihtava tyvi oli ja latvatkin olivat melko kellertävät.

Ennen
Jälkeen

Muuten viikonloppu meni taas kerran nopeasti ja meillä oli hauskaa Camillan kanssa, kierrettiin muutamia nähtävyyksiä ja eilen illalla käytiin tanssahtelemassa Piccadilly Institutessa. Tänään kierreltiin Sohossa ja kun täällä on Fashion Week käynnissä, napattiin Camilla yhden laukkufirman katukuvauksiin ja palkkioksi hän sai heidän upean laukun! Täytyykin pitää silmällä St. Scottin sivuja, josko sieltä bongaisi Camillan oranssin laukun kanssa. Muutenkin päivä sujui vahingossa kuin toiveitten mukaan, vaikka mitään suunnitelmia meillä ei päivälle ollut. Lähdimme vain harhailemaan ja yhtäkkiä huomasimme olevamme keskellä tapahtumia. Juuri kun Camilla olikin selvinnyt kuvauksien aiheuttamasta järkytyksestä, nappasi meidät Sunglasses Hut:in työntekijä ottamaan ”polaroid” kuvia aurinkolasien kanssa heidän liikkeeseensä. Olin juuri aiemmin päivällä sanonut Camillalle, että haluan mennä ottamaan esimerkiksi H&M sellaisen, kun olin aiemmin viikolla nähnyt siellä sen mahdollisuuden, joten kuvaus Sunglasses Hut:issa tuli kuin tilauksesta!

London Bridge

1 Comment. Leave new

Näissä kuvissa toi sun uusi tukka näyttää tosi kivalta!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *