If shopping doesn’t make you happy then you are in a wrong shop

16.2.2016
Iris Ojalammi

Tänään sain vihdoin aikaiseksi mennä tekemään välttämättömiä alusvaateostoksia ja mikä onkaan parempi paikka siihen kuin Victoria’s Secret. Rakastuin heidän alusvaatteisiinsa USA:n matkalla ja silloin käytinkin useamman dollarin liikkeeseen, mutta sen jälkeen en ole reissannut maissa, jossa heillä olisi kunnollinen liike (Suomestakin kun valitettavasti löytyy vain pieni liike ja murto-osa VS:n valikoimasta..) Täällä liike onkin neljäkerroksinen taivas täynnä toinen toistaan ihanampia urheilu- ja alusvaatteita, sekä myyjiä jotka ovat valmiita auttamaan. Täytyy myöntää, etten varmasti ole tähän mennessä saanut yhdessäkään liikkeessä yhtä hyvää palvelua kuin täällä Lontoon VS:llä! Täältä liikkeestä ei siis voi lähteä kuin onnellisena!Shoppailun ja koulun ohella aika täällä Lontoossa on kulunut todella
nopeasti ja nyt onkin jo yli kuukausi takana, kun tulin tänne. Muutin muutama viikko sitten tänne Greenwichiin asumaan, joten matka edellisestä majapaikastani serkkuni luota
Chislehurstista kouluun puolittui ja nyt minulla kestää kouluun vain 40 minuuttia. Kämppikseni täällä ovat ihania suomalaisia
tyttöjä ja täällä talossa on lämmin näin Lontoon asteikolla mitattuna siis
(Suomessa tämä tuntuisi jäätävältä..)!

Viikonloppuna Andreas oli täällä käymässä ja aika kului aivan liian nopeasti, mutta kävimme kuitenkin useammassa paikassa ja ystävänpäiväksi olimme varanneet pöydän GOAT-ravintolaan Chelseassa. Viikonlopun aikana siis söimme hyvin, kävimme tiedemuseolla ja katsomassa IMAX elokuvan sekä shoppailemassa, mutta muuten otimme melko rennosti, kun kumpikaan meistä ei välitä sen kummemmin kierellä nähtävyyksiä. Emme käyneetkään kuin Greenwichin tähtitornilla ja Hyde Parkia ihmettelemässä.

Arvaatte varmaan, kumpi on Andreaksen annos!?
Pikkuruisia pannareita marjojen, hunajan ja kerman kera, nam!
Hyvää ystävänpäivää kaikille siis näin muutama päivä myöhässä, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *